Transaktionsomkostninger ifm. udbud

Alle taler om dem, ingen gør noget!

For ikke så længe siden blev det en betalingsfunktion på EU Supply at have flere brugere og at downloade udbudsfilerne samlet (ZIP), se indsatte billede. Og indrømmet, det er pisseirriterende ikke at have disse funktioner!

EU Supply m.fl. bestemmer sæføli selv, hvordan de vil ramme markedet med deres produkter og priser. Men hvor er dette dog spild af tid og god karma!

Hvad bliver det næste? Skal det koste ekstra at få lov til at sende spørgsmål til ordregiver? Skal det koste ekstra at modtage mail-notifikationer, når der kommer ændringer til udbudsmaterialet? Jeg gruer for fremtiden….

Lad det være en kæmpe opfordring herfra, at alle ordregivere opgraderer deres abonnement, så vi tilbudsgivere ikke skal betale for disse basale funktioner.

I må bære den udgift, hvis det skal give mening at snakke om “lige adgang for alle”.

Alternativt, skift udbudssystem.

Alternativt, byg ét fællesoffentligt udbudssystem, som alle kommuner, regioner og statslige myndigheder + tilbudsgivere i det ganske danske land kan bruge gratis og fuldt ud. Så slipper vi også for at have forskellige profiler på hhv. EU Supply, Ethics, Mercell m.fl.

Sæt igang! Nu!

shares