SamarbejdspartnereB2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning og bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked.

Mange virksomheder har et kæmpe uforløst potentiale på det offentlige marked. Det kræver en professionel tilgang og den rigtige strategi at udnytte potentialet. Gennemsnitlig har vores kunder oplevet en vækst i salg til det offentlige på over 100 % ved hjælp af et professionelt B2G-forløb på 24 måneder.

Book et uforpligtende møde her, hvis du vil vide mere.

 

Mercell

Mercell er det digitale bindeled mellem offentlige indkøbere og leverandører, og det har vi været siden 1999. I vores tidssvarende Udbudsportal er udbuds- og tilbudsprocesser fuldt digitaliseret, og alle udbudsprocedurer kan håndteres efter gældende regler og love.

Læs mere her om Mercells Udbudsportal.

Læs mere her om Mercells Markedsovervågning her.

 

Nørgaard Piening Advokater Logo

Nørgaard Piening advokaters ekspertiseområder er udbud i meget bred forstand, it-ret og generel erhvervsrådgivning. Men vi tager os også af meget andet, blandt andet juridisk håndtering af kontrakters livscyklus og klagesager for Klagenævnet for Udbud.

Vi lægger vægt på ordentlighed, anvendelighed og tung faglighed. Vores løsninger er altid baseret på et solidt juridisk grundlag og kan føres ud i livet.

Læs mere om juridisk udbudsrådgivning her