Om Os

Mission

Bid Excellence bidrager til at sikre gode leverancer, som gør gavn i den offentlige sektor ved at skabe solide partnerskaber mellem private og offentlige aktører. Kort fortalt hjælper vi de virksomheder, som leverer de bedste løsninger, til at dokumentere det i vindende tilbud og være med i kampen om de store ordrer gennem offentlige udbud.

Samtidig skal vores kunder opleve, at deres organisation modnes i tilbudsprocessen og at vi hjælper dem med at blive bedre.

Historie

De amerikanske løsninger og modeller til professionel bid management passer ikke 1:1 til de danske virksomheder. For eksempel mangler der fleksibilitet, mulighed for at tilpasse processer til et omfang der matcher den enkelte virksomhed, og ikke mindst plads til at tænke selv.

Dette gap satte Henrik Bruun sig i 2017 for at lukke, og derfor stiftede han Bid Excellence – et konsulenthus der hjælper virksomheder med at skrive vindende tilbud.

Siden er virksomheden vokset, og vi er i dag 5 medarbejdere med mange års erfaring samt anerkendte certificeringer inden for offentlige udbud og tilbudsarbejde.

Nye spillere får hele tiden øjnene op for mulighederne i det offentlige marked, men det kan virke uoverskueligt at komme i gang og frigøre tiden til tilbudsskrivning, fordi man selvfølgelig først og fremmest fokuserer på sine kerneaktiviteter. Derfor oplever vi også, at flere og flere kunder benytter sig af Bid Excellences ekspertise, når de skal vinde offentlige udbud.

Bid Excellence presser ikke store forkromede og fordyrende processer ned over mindre opgaver, som man kan opleve hos de store konsulent- og advokathuse. Til gengæld ved vi, at vi opnår et langt bedre resultat, når vi i fællesskab finder frem til det niveau af assistance, kunden har brug for, i forbindelse med et konkret udbud – selv hvis det bare er en enkelt time her og der. Intet er for meget eller for lidt, fordi vi skræddersyr vores service til kundens behov.

Hos Bid Excellence ser vi det som vores fornemste opgave at føre kunderne sikkert gennem udbuds-junglen. Uanset om der er tale om erfarne spillere, som blot har brug for lidt ekstra kapacitet eller virksomheder, der vil prøve kræfter med offentlige udbud for første gang.