DANSK IT – Meet & Inspire Event: Succes med Agile Tilbudsteams

Om mødet

It-virksomhedernes tilbudsproces er enten ødelagt eller helt fraværende. Det betyder, at mange udbud droppes, tabes eller vindes på alt for lav pris. At mestre salg på skrift er en vigtig del af din virksomheds forretningsudvikling og bundlinje, så det nytter ikke at give op. Kom ind i kampen!

Følgende kommer vi ind på til dette Meet & Inspire:

• Kulturen i din virksomhed er afgørende for kvaliteten af jeres tilbud
• Hvorfor udarbejder virksomheder oftest tilbud efter vandfaldsmodellen, når den agile/iterative tilgang er SÅ meget bedre?
• Hvordan skaber man et Bid Dream Team? Om tilbudsteamets sammensætning ift. kompetencer og agilt mindset
• Bid Scrum – om tilbudssprints, Sprint Backlogs, Daily Bid Standups og Bid Retrospectives

Udbytte

Dette arrangement giver dig et indblik i, hvordan man kan bruge tilgange og redskaber fra agil it-udvikling i sit tilbudsarbejde. Få inspiration til, hvordan du gør dit tilbudsarbejde mere effektivt, sjovt og vindende med en agil tilgang.

Talere

Henrik E. Bruun, Bid Excellence, tilbudskonsulent

Henrik har arbejdet med tilbudsstyring og -skrivning i it-branchen i 8 år. Han brænder for opbygning af vinderkultur, teamsamarbejde, vindende tilbudsdesign og alt det tilbudstaktiske. Henrik har været dybt involveret i 300+ it-tilbudssager og er altid IN IT 2 WIN IT! Læs mere om Henrik på hans LinkedIn her.

Charlotte Lumbye, Bid Excellence, tilbudskonsulent

Charlotte har arbejdet med kommunikation, projektledelse og forretningsudvikling i IT-branchen og har erfaring som tilbudskonsulent (bid manager) fra flere forskellige virksomheder. Charlotte har solid erfaring med at hjælpe virksomheder med at udarbejde professionelle tilbud samt at styrke organisationen og teamet bag. Læs mere om Charlotte på hendes LinkedIn her.

Vigtige oplysninger

Fysisk deltagelse:

  • Medlemmer: Gratis
  • Ikke-medlemmer: Kr. 785,-

Webinar deltagelse:

  • Medlemmer: Gratis
  • Ikke-medlemmer: Kr. 200,-

Forhindret i at deltage? 
Bliver du forhindret i at deltage på mødet, bedes du venligst give besked til meetinspire@dit.dk senest dagen før afholdelsesdag inden kl. 16.00.

Vi forbeholder os retten til at opkræve et “no-show fee” på kr. 200,- ved manglende fremmøde uden afmelding til DANSK IT. Læs DANSK IT’s persondatapolitik.

Praktisk info

Sted: DANSK IT: Bredgade 25 A, 3. sal, 1260 København K

Dato: 8. oktober 2019

Varighed: 2 timer

Tidspunkt: 16:00-18:00

shares